Fem xarxa

SEBA té actualment més de 183 socis, la majoria dels quals tenen contractat algun tipus de servei amb l’Associació (és a dir, que disposen d'energia elèctrica o aigua calenta mitjançant una instal·lació solar).
 
L’Associació forma part de diferents col·lectius amb els que comparteix valors i objectius com la Xarxa d’Economia Social i Solidària (XES, la Xarxa per la Sobirania Energètica (XSE) o Barcelona + Sostenible. L’activitat de SEBA està emmarcda en l’economia social i solidària i en el Tercer sector ambiental.

L'
Associació SEBA intenta ser present allà on creu que la seva figura pot ser necessària. La seva experiència durant més de 30 anys en el món de la captació fotovoltaica d'energia solar, així com la vocació de compartir experiències amb altres entitats del sector, però també amb aquelles que persegueixin un canvi ambiental i socioeconòmic, fa que la seva activitat tingui inclinació de compartir experiències i projectes amb altres entitats, empreses i particulars.
 

L'any 2019 hem participat en dues fires on em pogut parlar i intercanviar experiències amb molts coneguts, però el més important, amb persones i entitats del nostre territori que no coneixíem mi es poden establir vincles molt profitosos per nosaltres, les persones i el medi ambient. El 2019 em participat en la Fira de l'autoconsum elèctric de Vic i la Fira de l'Economia Solidària de Catalunya
Fira de l'Autoconsum elèctric de Vic:

Fira de l'Economia Solidària de Catalunya (FESC): 

 
De la mateixa manera participem d'altres espais on debatre, conéixer i apendre amb altres entitats i persones en tot allò relacionat a l'energia d'orígen renovable, la transició energètica, la pobresa energètica i els canvis normatius que hi fan referència. L'any 2019 hem participat, entre d'altres en aquests espais: 
II Congrés Català de Pobresa
Energètica:

XXI Fórum Energia Sostenible:
Gènere i Energia:

Congrés Transició Energètica i
Ciutat: Participació a l'espai InnoBa: 

L'Assocaició SEBA no es va crear només per instal·lar i vendre panells fotovoltaics, també ho va fer per teixir una xarxa de confiances amb la resta del territori i les activitats que s'hi duen a terme; responent a la filosofia de l'Economia Social i Solidària. Si vols saber més al respecte d'aquesta manera diferent d'entendre el mercat de productes i serveis:

Accedeix a l'apartat Economia social i solidària