Qui som

SEBA és una associació sense ànim de lucre dedicada al disseny, instal·lació, manteniment i gestió de sistemes fotovoltaics. SEBA neix de la necessitat d'assessorar i formar als usuaris dels primers programes d'electrificació rural amb energia solar fotovoltaica autònoma. En aquest sentit, el nostre objectiu és acompanyar als nous usuaris d’instal·lacions fotovoltaiques i d’altres sistemes amb energies renovables en el seva sobirania energètica, i alhora ser un referent per als usuaris en temes legalització, estat de les tecnologies,  bonificacions i subvencions. 

El nostre servei d’assessorament energètic ofereix informació sobre les diferents modalitats d’instal·lació fotovoltaica, energies renovables, aparells elèctrics i optimització d’ús, de forma personalitzada. Realitzem auditories energètiques a habitatges, comerços i equipaments per tal d’assessorar a la ciutadania en com reduir la seva demanda energètica i estalviar.
 
La nostra experiència formant i capacitant als nostres socis per tal d’apoderar-los en l’ús de les energies renovables ens ha portat a participar en programes de formació i capacitació de col·lectius amb dificultats per accedir al món laboral en la realització d’auditories energètiques  i assessorament ciutadà en estalvi i eficiència energètica.
 
Gràcies a la nostra experiència i consolidació, el nostre departament de Cooperació Internacional treballa alhora en projectes dins l'àmbit del desenvolupament social, ecològic i econòmic.


Benvinguts a SEBA