La raó de ser

L’Associació SEBA nasqué de la necessitat d’un petit grup de pioners per electrificar zones rurals aïllades de la xarxa elèctrica. Avui no és l’activitat principal degut a l’auge de l’autoconsum, però continuem donant serveis energètics a zones aïllades del nostre territori.

S’utilitza per subministrar energia elèctrica als emplaçaments que es troben en zones allunyades de les xarxes de distribució. Requreixen de bateries per acumular l’energia necessària per a les hores sense sol -ja sigui per la nit o per dies ennuvolats-. La tecnologia fotovoltaica pot ser complementada amb aerogeneradors o turbines hidràuliques allà on sigui possible, i en primeres residències o negocis és recomanable complementar-la amb un petit generador de gasolina per assegurar el servei en períodes llargs sense sol o dies de màxima demanda elèctrica.

L’Associació SEBA se n’orgulleix de totes i cadascuna d’aquelles instal·lacions de captació solar fotovoltaica ja que permet gaudir d’electricitat elèctrica a aquelles masies, refugis o pobles sencers. Aquests últims mitjançant microxarxes. N’ha promogut, instal·lat i en manté sobretot a Catalunya, però també a Les Balears i l’Aragó; dos dels altres territoris on està més arrelada. També en va promooure una a Andalusia.

El que t'oferim

L’Associació ofereix un servei integral: assessorament, disseny, execució i manteniment d’instal·lacions fotovoltaiques per a produir la vostra pròpia electricitat (autoconsum elèctric) amb la garantia d’escollir la més adequada a les vostres necessitats, un equip segur i el seguiment del correcte funcionament de la instal·lació.

Des de l’Associació acompanyem als nostres socis en la transició cap un nou model energètic, basat en l’estalvi i l’eficiència energètica i la utilització de les energies renovables, acompanyament que oferim tant al sector domèstic i residencial com a petites i mitjanes empreses, i que considerem molt valuós sobretot tenint en compte les novetats tècniques i jurídica-administratives que poden anar sorgint en pro del desenvolupament democratitzat de l’autoconsum fotovoltaic.

Com ho fem

01

Estudi i assessoria

Fem un estudi del que s'adapta millor a les teves necessitats i t'assessorem sobre com gestionar ajuts i subvencions.
02

Visita i planificació

Et visitem per a revisar a fons tots els aspectes tècnics de la instal·lació, i començar alhora la gestió dels ajuts i subvencions.
03

Instal·lació i funcionament

Procedim a la instal·lació de les plaques i posada en marxa, i amb les gestions legals realitzades. Claus en mà.
04

Manteniment i seguiment

Per a detectar anomalies de funcionament entre la producció i el consum energètic, i la potència instal·lada.
Si vols saber-ne més

Sol·licita informació

Escriu-nos i diga'ns què necessites, et proporcionarem la informació que et cal: estudi gratuït, assessorament energètic, etc.