Sabem el que fem

L’Associació SEBA (Serveis Energètics Bàsics Autònoms) des de 1989 ofereix un servei elèctric amb energies renovables. Avui gestiona 350 Instal·lacions Fotovoltaiques (FV) Autònomes entre Catalunya, Aragó i les Balears, incloent-hi microxarxes que agrupen usuaris que comparteixen infraestructures de generació, transport i acumulació. L’any 2001 promou les primeres instal·lacions FV de venda d’energia. Avui gestiona 50 instal·lacions FV connectades a la xarxa elèctrica. Actualment l’activitat de SEBA promou activament les instal·lacions FV per a l’Autoconsum.

El que t'oferim

L’Associació ofereix un servei integral: assessorament, disseny, execució i manteniment d’instal·lacions fotovoltaiques per a produir la vostra pròpia electricitat (autoconsum elèctric) amb la garantia d’escollir la més adequada a les vostres necessitats, un equip segur i el seguiment del correcte funcionament de la instal·lació.

Des de l’Associació acompanyem als nostres socis en la transició cap un nou model energètic, basat en l’estalvi i l’eficiència energètica i la utilització de les energies renovables, acompanyament que oferim tant al sector domèstic i residencial com a petites i mitjanes empreses, i que considerem molt valuós sobretot tenint en compte les novetats tècniques i jurídica-administratives que poden anar sorgint en pro del desenvolupament democratitzat de l’autoconsum fotovoltaic.

Tipus d'instal·lacions d'autoconsum:

Lorem fistrum me cago en tus muelas se calle ustée de la pradera me cago en tus muelas apetecan al ataquerl al ataquerl. Está la cosa muy malar a wan fistro apetecan sexuarl. No puedor apetecan por la gloria de mi madre te voy a borrar el cerito no te digo trigo por no llamarte Rodrigor va usté muy cargadoo a wan ahorarr.
Lorem fistrum me cago en tus muelas se calle ustée de la pradera me cago en tus muelas apetecan al ataquerl al ataquerl. Está la cosa muy malar a wan fistro apetecan sexuarl. No puedor apetecan por la gloria de mi madre te voy a borrar el cerito no te digo trigo por no llamarte Rodrigor va usté muy cargadoo a wan ahorarr.
servei-assessorament

En poques paraules

Començar l’aventura de l’Autoconsum genera molt dubtes pel «risc» que ens han fet creure que suposa, però aquestes pors tenen totes respostes i totes elles empenyen a fer el salt a l’energia fotovoltaica.

 • Legal

  És totalment legal.

 • Comunitària

  Pots compartir l'energia fotovoltaica amb veïns i veïnes.

 • LLiure de càrrecs

  No hi ha càrrecs, peatges ni traves administratives.

 • Senzillesa

  La instal·lació és molt senzilla. Només cal una llicència d'obra menor i un butlletí elèctric.

 • Compansació

  Es preveu la compensació d'energia FV excedentària que s'aboqui a la xarxa.

 • Bonificacions a l'IBI

  Molts ajuntaments faciliten les instal·lacions FV amb bonificacions a l'IBI. En el cas de la ciutat de Barcelona la compensació és del 50% durant 3 anys.

Com ho fem

01

Estudi i assessoria

Fem un estudi del que s'adapta millor a les teves necessitats i t'assessorem sobre com gestionar ajuts i subvencions.
02

Visita i planificació

Et visitem per a revisar a fons tots els aspectes tècnics de la instal·lació, i començar alhora la gestió dels ajuts i subvencions.
03

Instal·lació i funcionament

Procedim a la instal·lació de les plaques i posada en marxa, i amb les gestions legals realitzades. Claus en mà.
04

Manteniment i seguiment

Per a detectar anomalies de funcionament entre la producció i el consum energètic, i la potència instal·lada.
Si vols saber-ne més

Sol·licita informació

Escriu-nos i diga'ns què necessites, et proporcionarem la informació que et cal: estudi gratuït, assessorament energètic, etc.