Sabem el que fem

L’Associació SEBA (Serveis Energètics Bàsics Autònoms) des de 1989 ofereix un servei elèctric amb energies renovables. Avui gestiona 350 Instal·lacions Fotovoltaiques (FV) Autònomes entre Catalunya, Aragó i les Balears, incloent-hi microxarxes que agrupen usuaris que comparteixen infraestructures de generació, transport i acumulació. L’any 2001 promou les primeres instal·lacions FV de venda d’energia. Avui gestiona 50 instal·lacions FV connectades a la xarxa elèctrica. Actualment l’activitat de SEBA promou activament les instal·lacions FV per a l’Autoconsum.

El que t'oferim

L’Associació ofereix un servei integral: assessorament, disseny, execució i manteniment d’instal·lacions fotovoltaiques per a produir la vostra pròpia electricitat (autoconsum elèctric) amb la garantia d’escollir la més adequada a les vostres necessitats, un equip segur i el seguiment del correcte funcionament de la instal·lació.

Des de l’Associació acompanyem als nostres socis en la transició cap un nou model energètic, basat en l’estalvi i l’eficiència energètica i la utilització de les energies renovables, acompanyament que oferim tant al sector domèstic i residencial com a petites i mitjanes empreses, i que considerem molt valuós sobretot tenint en compte les novetats tècniques i jurídica-administratives que poden anar sorgint en pro del desenvolupament democratitzat de l’autoconsum fotovoltaic.

Tipus d'instal·lacions d'autoconsum:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
servei-assessorament

En poques paraules

Començar l’aventura de l’Autoconsum genera molt dubtes pel “risc” que ens han fet creure que suposa, però aquestes pors tenen totes respostes i totes elles empenyen a fer el salt a l’energia fotovoltaica.

 • Legal

  És totalment legal.

 • Comunitària

  Pots compartir l'energia fotovoltaica amb veïns i veïnes.

 • LLiure de càrrecs

  No hi ha càrrecs, peatges ni traves administratives.

 • Senzillesa

  La instal·lació és molt senzilla. Només cal una llicència d'obra menor i un butlletí elèctric.

 • Compansació

  Es preveu la compensació d'energia FV excedentària que s'aboqui a la xarxa.

 • Bonificacions a l'IBI

  Molts ajuntaments faciliten les instal·lacions FV amb bonificacions a l'IBI. En el cas de la ciutat de Barcelona la compensació és del 50% durant 3 anys.

PROJECTES DE FOTOVOLTAICA AUTOCONSUM

Com ho fem

01

Estudi i assessoria

Fem un estudi del que s'adapta millor a les teves necessitats i t'assessorem sobre com gestionar ajuts i subvencions.
02

Visita i planificació

Et visitem per a revisar a fons tots els aspectes tècnics de la instal·lació, i començar alhora la gestió dels ajuts i subvencions.
03

Instal·lació i funcionament

Procedim a la instal·lació de les plaques i posada en marxa, i amb les gestions legals realitzades. Claus en mà.
04

Manteniment i seguiment

Per a detectar anomalies de funcionament entre la producció i el consum energètic, i la potència instal·lada.
Si vols saber-ne més

Sol·licita informació

Escriu-nos i diga'ns què necessites, et proporcionarem la informació que et cal: estudi gratuït, assessorament energètic, etc.